Senatul pro-maidanez

Incredibil, dupa ani de zile in care acest fenomen novic “caini maidanezi” a fost puternic mediatizat (statistici oameni muscati (8000+ pe an in Bucuresti cu numarul in crestere conform Matei Bals) facute publice, mediatizarea unor cazuri de mutilari grave sau decese) alesii inca se incapataneaza sa ia decizia fireasca: eutansierea in masa a maidanezilor.

Cand vor intelege ca simpla sterilizare si returnare este ineficienta? Cainii musca, nu violeaza. Asta e problema. Un caine poate trai bine mersi si 15 ani timp in care va continua sa muste oameni si sa se asocieze cu alti caini in haite. Cainii nu au ce cauta pe strada, intelegeti asta odata! Sterilizarea ar trebui aplicata cainilor cu stapan. Cei fara stapan ar trebui eutansiati.

Apropo, de ce vreti sa iti tineti 30 de zile in adapost, inainte de reteritorializare? Sunt 50.000-100.000 de caini in Bucuresti, Dog Town are o capacitate de 2000 de locuri iar celalalt 500 or 1000. In ritmul acesta cainii vor fi toti sterilizati cand o zbura porcul, mai ales ca ASPA are doar 3-4 hingheri. Evident acesti oameni nu isi doresc in mod sincer rezolvarea problemei. Daca n-ar mai exista maidanezi, ONG-urile pro-maidaneze n-ar mai avea activitate si nu s-ar mai putea deturna fonduri pentru sterilizari.

Conform Mediafax:

Senatorii au adoptat, marţi, o iniţiativă legislativă care prevede că vor putea fi eutanasiaţi doar câinii bolnavi incurabil, declaraţi ca atare în urma unui examen medical competent, efectuat de medicul veterinar, la care pot asista reprezentanţi ai organizaţiilor pentru protecţia animalelor.

Cititi totul aici: http://www.mediafax.ro/social/senatul-a-decis-doar-cainii-bolnavi-incurabil-vor-putea-fi-eutanasiati-10661986

De asemenea cititi:

http://www.b365.ro/legea-cainilor-fara-stapan-adoptata-de-senat-ce-spune-despre-eutanasiere_188122.html
http://www.realitatea.net/senat-pot-fi-eutanasiati-doar-cainii-bolnavi-incurabil_1132615.html
http://www.veterinarul.ro/proprietari/caini/senatul-a-decis-doar-cainii-bolnavi-incurabil-vor-putea-fi-eutanasiati.html

Urmarirea procesului legislativ il puteti gasi aici:

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=9033

Interesant este faptul ca la rubrica “Expunere de motive” scrie cam asa:

6. O alta modificare prevede interzicerea eutansierii animalelor sanatoase, fiindca au si ele dreptul la viata.

Zau asa? Probabil de aceea ucidem milioane de gaini, porci, rate etc. pentru mancare si sobolani, gandaci si pasari sanatoase care doar sunt suspectate de a suferi de gripa aviara (nimeni n-a facut verificari, au fost eutansiate in masa fara scandal), in interesul sigurantei publice. Alesii trebuie sa inteleaga ca atunci cand drepturile animalelor intra in conflict cu drepturile omului (viata, integritate fizica, libera circulatie, mediul sanatos si echilibrat), drepturile omului trebuie sa aiba prioritate. Fara exceptie.

“Animalele sunt fiinte fara aparare,”

Cainii maidanezi nu sunt “fara aparare” sunt agresivi, periculosi si baga oameni nevinovati in spital. Majoritatea sunt copii si batrani. Acestia sunt “fara aparare”. Bineinteles ca cei care propun o astfel de lege n-au nici o treaba fiind in mare parte politicieni si vedete care circula cu masina toata ziua si au bodyguarzi.

“iar cine nu iubeste animalele nu iubeste nici oamenii!”

Eu sunt de parere (si am si dovezi pentru a-mi sustine teoria) ca cei care iubesc animalele prea mult nu au cum sa iubeasca oamenii. Exemplu: Marinescu si Cutu-Cutu care prin actiunile lor blocheaza o rezolvare rapida si eficienta a problemei. Aceste personaje vor protesta daca gasesc caini agresivi impuscati in strada, dar niciodata cand o fetita nevinovata este ucisa de haitele agresive.

Sa nu mai vorbim de bloggerul pro-maidanez Gabi si “politica” lui fascista. Exemplu:

http://my-kitty.ro/top-zece-idiotenii-antimaidanezi/

“E sugficient ca trebuie sa toleram in libertate atatia psihopati …”

Pentru el “psihopati” = oricine sustine eutansierea maidanezilor, oricine refuza sa traiasca in mizeria impusa de o clasa de politicieni corupti si incompetenti care nu au nici o apasare pentru ca au masini si bodyguarzi.

“acum sa le mai dam si dreptul sa se exprime? Si asta fara ca politia sa se autosesizeze? Nu are sens !”

Deci daca Gabi ar fi la putere numai parerile cu care este el de acord ar trebui tolerate.

Detalii contact pentru senat: http://www.senat.ro/pagini/contact/contact1.htm

Detalii contact pentru camera deputatilor: http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=servicii-contact&idl=1

Va rog sa va exprimati in mod pasnic nemultumirea. Nu amenintati pe nimeni cu violenta.

4 thoughts on “Senatul pro-maidanez

  1. Felicitări pt blog. Am făcut și eu unul mai demult: http://antimaidanezi.wordpress.com/ Din păcate nu ajută cu mult. lumea intră pe site-urile cu tema asta doar ca să se înjure…. Poate ca unii speră să îi convingă pe ceilalți, dar cred că majoritatea doar vor să își descarce oful. Ce facem să rezolvăm problema?

  2. Nu e chiar aşa.Mulţi citesc ,chiar dacă nu comentează.
    Cel mai bine ar fi dacă ne-am organiza,noi toţi care nu vrem câini pe străzi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s