Bebelus mancat de maidanezi

http://adevarul.ro/locale/targu-jiu/a-inceput-urmarirea-penala-cazul-bebelusului-mancat-caini-1_517124e0053c7dd83f253da3/index.html

Aceasta nu este deloc prima data (si nici ultima oara daca lucrurile vor continua in felul asta) cand un copil moare muscat de maidanezi. Care este raspunsul guvernului USL?

Au dat vreo ordonanta de urgenta pentru eutanasierea in masa a cainilor?

Au abrogat Legea Marinescu I care impiedica cetatenii sa eutansieze caini si deci sa-si apere familia?

Au macar vreun program de capturare si deportare din Romania a tuturor maidanezilor? Orice numai sa-i faca sa dispara urgent de pe strazile noastre?

S-au gandit macar sa legalizeze armele de foc (dupa modelul american?)

Naaaahh! In schimb au semnant un protocol de cooperare cu FPAM (mafia maidanofila) prin care promit sa interzica eutansierea cainilor. De asemenea recent senatul (majoritar USL) a aprobat Legea Marinescu II, o alta lege criminala pro-maidaneza anti-om.

Da. Sa interzica eutansierea cainilor… in timpul unei crize nationale in care sute de mii de oameni sunt atacati (si in unele cazuri ucisi) de caini maidanezi… Ce logica are asta?

Acest guvern este complet criminal si iresponsabil. Nu rezolva problema, mai rau de atat, nu permite cetatenilor de rand sa-si rezolve singuri problema interzicand eutansierea. De fapt exista chiar si cazuri in care un om (in legitima aparare impotriva unor maidanezi) este cercetat penal pentru “abuz impotriva animalelor”.

Jos USL! Jos Ponta! Jos Antonescu! Jos PSD! Jos PNL!

Read it all: http://adevarul.ro/locale/targu-jiu/a-inceput-urmarirea-penala-cazul-bebelusului-mancat-caini-1_517124e0053c7dd83f253da3/index.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s