Adevarata agenda a ONG-urilor pro-maidaneze

Pe data de 4 iunie 2012 a avut loc un protest impotriva retinerii cainilor maidanezi in adaposturi. Eveniment organizat (conform ziarului Adevarul) de:

Asociaţia ”Cuțu, cuțu”
Fundaţia “Lessie”
Fundaţia Doggie-dog
Comitetul Naţional pentru Protecţia Animalelor
Asociaţia “Nu mai eşti singur”
Asociaţia „Caleidoscop”
Asociaţia pentru protecţia animalelor „Tomita”.
Da, desi aceste ONG-uri ne tot asigura ca nici ele nu doresc caini pe strazi, nu vor sa accepte nici o solutie viabila pentru inlaturarea lor de pe strazi. Nici eutanasiere. Nici adapostire.
In fine, din cand in cand ii mai ia gura pe dinainte, si adevaratele lor interese ies la iveala.
Citat din Adevarul:
Prezenţa câinelui urban în viaţa orăşeanului este un factor psihologic pozitiv. Din păcate, deţinerea unui câine ca animal de companie în apartament este de multe ori imposibilă şi a condus la îngrijirea de către oameni a acestor animale în jurul blocurilor, în parcuri sau alte zone frecventate de orăşean – manifestare absolut firească şi sănătoasă a preferinţei omului faţă de câine“, mai spun organizatorii acţiunii.
Pe bune? Factor pozitiv? Pe ce planeta traiti? Asta sa o spuneti celor 66000 de oameni care s-au prezentat la Matei Bals din 2004 pana in 2012 in urma unei muscaturi provocate de maidanezi.
Si NU, nu este normal sa iti doresti un animal de companie fara sa iti asumi raspundere completa pentru acel animal si fara sa il ti in permanenta sub supraveghere. Ceea ce propun acesti oameni este un act anti-social si nu trebuie tolerat. Cainii maidanezi trebuie sa dispara urgent de pe strazi.
Siguranta cetatenilor este mult mai importanta decat dorinta voastra de a avea caini de companie. N-aveti decat sa-i adpotati iar ideea ca nu poti creste un caine in apartament este ridicola. Altii cum reusesc?
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s