Ponta minte iar…

Din: http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-despre-problema-maidanezilor-voi-vota-legea-in-parlament-1055951.html

“Victor Ponta spune că trebuie luată o decizie săptămâna viitoare. Proiectul de lege cu privire la problema câinilor maidanezi va fi discutat săptămâna viitoare.”

Problema este ca acest proiect de lege e de fapt Legea Marinescu II, o lege propusa de acelasi fanatic maidanofil care a propus legea Marinescu I (2008) prin care a declarat eutanasierea ilegala.

Acest proiect de lege nu va rezolva problema ci va bloca rezolvarea problemei.

Legea Marinescu II prevede sterilizarea si returnarea cainilor maidanezi, nu permite eutanasierea lor si NU obliga primariile sa angajeze mai multi hingheri.

De asemenea va reamintim ca:

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-15514030-cum-promis-usl-2011-nu-accepta-niciodata-eutanasierea-maidanezilor-printr-protocol-colaborare-ong-lui-marius-marinescu.htm

“Uniunea Social-Liberala (USL) si Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului (FPAM) au incheiat la 21 decembrie 2011 un Protocol de Colaborare pentru “protejarea mediului si apararea drepturilor animalelor din Romania”, obiectivul urmarit fiind, in principal, interzicerea eutanasierii cainilor comunitari.”

Ceea ce, in opinia mea, dovedeste faptul ca il doare fix in cot de aceasta problema si ca de fapt nu pune mai mult pret pe viata unui om decat pe viata unui animal. Omul este un demagog corupt si mai are si tupeul sa-l acuze pe Basescu ca nu a facut nimic atunci cand era primar in 2000.

Adevarul este ca in aceea perioada, in anul 2001, au fost eutansiati 47.000 de caini, in timp ce programul de sterilizare si returnare (aplicat din 2008 pana acum) nu a redus deloc numarul lor, ba chiar in acesti oameni numarul atacurilor au crescut.

https://strazisigure.wordpress.com/atacuri/

Programul de eutansiere a fost incetinit (si stopat) la presiunea unor ONG-uri pro-maidaneze si la presiunea unor personalitati precum Brigitte Bardot. Legea Marinescu I din 2008 a fost propusa de un fanatic maidanofil. De asemenea daca programul de eutanasiere ar fi fost combinat cu sterilizarea cainilor CU STAPAN, ar fi multi mai putini maidanezi in ziua de azi.

Advertisements

One thought on “Ponta minte iar…

  1. Pingback: Ce spune Basescu despre tragedia copilului ucis de maidanezi | Strazi Sigure

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s