Contact

Ati fost muscat? Cunoasteti pe cineva care a fost muscat? Ati fost agresat de caini maidanezi? Sau pur simplu nu mai vreti maidanezi pe strada?

Uite ceea ce trebuie sa stiti:

1. Sterilizarea si returnarea nu rezolva problema, cainii vor fi liberi sa muste in continuare. De asemenea nu va bazati pe ideea ca vor disparea in 10-15 ani. Prostul obicei de a abandona caini nu va disparea in totalitate indiferent de ce spune legea (ca doar e Romania). De ce sa sufere un intreg oras din cauza unor tarani prosti? Oricum meritati un oras sigur acum, nu peste nu stiu cati ani.

2. ONG-urile din Romania care militeaza pentru “drepturile animalelor” nu sunt de incredere si nu doresc in mod sincer rezolvarea problemei desi pretind acest lucru. Singura lor grjia este ca maidanezii sa nu fie eutansiati si nu le pasa daca oamenii sufera din asta. De fapt anumite ONG-uri au fost prinse spunand ca prezenta cainilor maidanezi pe strazi este un “factor psihologic pozitiv”.

3. Trebuie sa fim uniti intr-o (forma sau alta) si sa cerem sa ni se respecte drepturile fundamentale. ONG-urile pro-maidaneze (a.k.a. mafia maidanofila) sunt bine organizate si finantate (de cele mai multe ori din afara tarii de niste vestici fraieri care au impresia ca lupta pentru o cauza nobila), de aceea au reusit in nenumarate randuri sa blocheze orice incercare e de a inlatura maidanezii de pe strazile noastre. Pana nu vom face suficienta galagie, nu vom organiza proteste, nu vom face lobby, nu ne vom grupa in ONG-uri etc. nu vom rezolva problema.

4. Daca ati fost muscat, dati statul in judecata si mergeti pana la CEDO daca este nevoie.

5. Daca credeti ca aceasta problema nu va afecteaza, ca stiti sa va aparati etc. ia ganditi-va putin la urmatoarele categorii de oameni: alergici la vaccinul anti-rabic, bolnavi de hemofilie, invalizi incapabili sa se apere de caini, orbi etc.

Pentru a facilita unirea celor care nu mai vor maidanezi pe strada voi posta o lista cu site-uri similare, blog-uri similare, grupuri de Facebook etc.:

[Atentie, aceasta lista este in curs de completare.]

Site-uri similare:

http://antimaidanezi.ro/

http://maidanezii.blogspot.ro/

http://antimaidanezi.wordpress.com/

http://numaidanezi.blogspot.ro/

http://numaivremmaidanezi.blogspot.ro/

Canale YouTube:

http://www.youtube.com/straydogsarepests

http://www.youtube.com/channel/UCcMi9MuE51pTdWZXqcSJRmA

Grupuri Facebook:

http://www.facebook.com/groups/431037073591103/

http://www.facebook.com/groups/maidanezii/

ONG-uri pro-oameni:

Pro-Civilizatie Secolul 21 [Voi posta datele de contact in curand. Este important ca toti sa devenim membri.]

De asemenea pe mine ma puteti contacta la: strazi_sigure@ymail.com

Leave a comment